Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bettans bästa kotletter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ännu en variation på fläskkotletter!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°. Smörj en ugnssäker form, lägg kotletterna i formen och krydda med salt, peppar och vitlökspulver.
  2. Skala löken. Skär den i ganska grova skivor och lägg dem jämnt fördelade över kotletterna. Riv eller hyvla rikligt med ost över kotletter och lök och ställ in formen i ugnen ca 20 minuter.
  3. Lös upp buljongtärningen i vatten och vin och häll detta över kotletterna. Låt puttra i ugnen tills kotletterna ser gyllenbruna och klara ut. Servera med kokt potatis och en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.