Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bettans laxpaj

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda vetemjöl, smör och vatten till en smidig deg i en beredare. Låg den ligga ca en timme i kylen.
  2. Tryck ut degen i en pajform, strö 3 dl av osten på pajbotten. Grädda pajbotten med osten i 225 grader i ca 15 minuter.
  3. Ta ut pajen och täck botten med gravad lax.
  4. Vispa samman äggen och grädden och blanda i lite dill.
  5. Häll blandningen över laxen och strö över resten av osten.
  6. Grädda pajen i 225 grader i ca 15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.