Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bettans rislåda

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 15 minuter
Skriv ut

Gott och enkelt att förbereda.

Ingredienser

Instruktioner

Stek kotletterna såj de får fin färg.Hacka löken och stek dom också. Lägg kotletterna och löken i en smord eldfast form. Vispa ur pannan med vatten och buljongtärning,krydda. Häll riset över kotletterna slå över buljongen och ketchup. Sätt in i ugnen 45-60 min 225 gr.varm ugn

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.