Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bibbis äppelkaka

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Min moster är fantastisk på att baka, och delar gärna med sig av sina recept. Det här är ett sådant. Inte svår att göra och resultatet blir sååå gott! Lite seg och "knäckig" i konsistensen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Tillsätt det smälta margarinet och mjölet blandat med bakpulvret.
  2. Häll smeten i en smord och bröad form, helst med löstagbar kant. Täck ytan med äppelklyftor.
  3. Grädda i 40-50 min i ugnen. Ugnsvärme 200 grader.
  4. Strö på socker och eventuellt kanel

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.