Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

BICOLORI ( kaffe och chokladkakor )

 
  • Serverar: 1-50 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Ganska ovanliga men goda

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa smör och florsocker till ett vitt skum. Blanda mjöl och maizena och sikta ner i smeten. Dela kakdegen i två delar och lägg i varsin bunke. Blanda snabbkaffet med vattnet och blanda ner i en utav degarna. I andra degen blandas kakaon ner. Lägg kaffekaksdegen i en sprits med stjärnformad tyll. Spritsa ut småkakor på en bakpappersklädd plåt. Fyll sedan spritsen med chokladdegen och spritsa ut små-kakor snett ovanpå kaffekakorna så att de blir tvåfärgade.
  2. Grädda i 180 grader i 15min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.