Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biff à-la Anderstam

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Min egen variant av biff à-la Lindström. Kassler och ost blev fullgoda ersättare till rödbetorna.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda havregryn, potatismjöl, mjölk och gurkspad. Låt svälla medan ni skär och hackar övriga ingredienser. Skiva kasslern i tunna skivor som strimlas och skärs i småbitar. Finhacka löken och grovriv osten. Blanda kassler, lök, ost och ägg i havresmeten. Tillsätt köttfärsen och blanda allt väl med degkrokar. Forma till tjocka biffar av önskad storlek. Stek på medelstark värme ca 3-4 minuter per sida. Servera gärna med potatis och béarnaisesås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.