Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biff à la Hawaii

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

På Hawaii serverar man gärna ananas till kött och fisk och det är verkligen gott och festligt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Forma det malda köttet till en rulle och skär den i fyra lika stora bitar. Platta ut dem till biffar ca 2 cm tjocka. Bryn smöret i en stekpanna och stek biffarna 1 min. på var sida. Krydda med salt och peppar.
  2. Lägg biffarna på ett smort ugnssäkert fat och lägg en skiva ananas och en skiva ost på varje biff.
  3. Gratinera i 275 grader så att osten smälter till ett gyllene täcke och biffar och ananas blir riktigt heta.
  4. Servera med pommes frites och en blandad grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.