Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biff à la Lindström

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Blanda samman ströbröd och mjölk i en skål. Låt det stå och svälla ca 10 minuter. Tillsätt ägg, salt, peppar och färs. Arbeta färsen smidig. Hacka rödbetorna. Skala och finhacka löken. Arbeta in rödbetor, lök och kapris i färsen. Fukta händerna och forma till biffar. Stek biffarna i matfett ca 3?4 minuter per sida. Ta upp biffarna och lägg dem på varmt fat. Vispa ur stekpannan med lite vatten till sky efter varje stekomgång. Smaka av skyn när allt är klart.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.