Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biff á la Lindström

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

En vanlig maträtt som vi kanske glömmer när vi ser alla utländska recept. Har läst nånstans att den serverades första gången i Kalmar 1862.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salta och peppra köttfärsen. Tillsätt gulorna, ett i taget.
  2. Finhacka och fräs löken. Skär små fina tärningar av rödbetorna. Blanda alltsammans, plus kapris och rödbetsspad med färsen. Arbeta den inte för länge, då kan det hela skära sej.
  3. Forma smeten till jämna runda biffar och stek dem genast i ganska het stekpanna.
  4. Servera med kokt potatis och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.