Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biff a´ la Lindström

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En god svensk klassiker med klyftpotatis

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och klyfta potatisen. Lägg dom på en plåt, pensla med olja och strö över salt och peppar. Stek mitt i ugn i 225 grader, ca 30 min.
  2. Blanda vatten, ströbröd och potatismjöl. Låt svälla 10 minuter och blanda det med färsen. Finhacka rödbetor, gurka och lök. Blanda färs, rödbetor, gurka, lök, kapris, ägg, salt och peppar.
  3. Forma 12 biffar, ca 1 cm tjocka. Stek dom i smör i en stekpanna 2-3 minuter per sida på medelstark värme. Servera med klyftpotatis, hackade rödbetor och stora kapris

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.