Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biff bourguignon

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme 45 minuter
Skriv ut

Härligt god och mustig gryta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn grytbitarna i en stekpanna med smör. Salta och peppra. Lägg köttet i en gryta.
  2. Tillsätt den hackade vitlöken, vin, vatten, lagerblad och rotsellerin i bitar. Lägg på locket och låt småkoka en timme.
  3. Stek det hackade sidfläsket, champinjonerna och de grovhackade lökarna tills det har fått färg. Vänd ner blandningen i grytan och låt det koka i ytterligare 30 minuter eller tills köttet känns mört.
  4. Servera med kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.