Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biff champinjon

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Svamp är alltid gott till det mesta!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och skiva champinjonerna. Stek biffarna i smör, i en stekpanna, 1 1/2-3 minuter/sida. Strö över salt och peppar.
  2. Ta upp bifffarna och håll dem varma under aluminiumfolie. Lägg champinjonerna i stekpannan. Låt dem fräsa på svag värme tills all vätska försvunnit. Tillsätt ev lite smör. Tillsätt citronsaft, senap, svartpeppar och grädde. Låt koka ihop i 3-5 minuter.
  3. Häll champinjonsåsen över biffarna. Servera med tex hasselbackspotatis och tomater.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.