Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biff i gräddig ädelsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mummsig middag, med köttfärs.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Forma färsen till 4 biffar, ca 1 cm tjocka. Stek biffarna i smör i en stekpanna 4-5 minuter/ sida. Strö över salt och peppar.
  2. Lägg upp biffarna på varmt serveringsfat. Låt osten smälta ner i stekpannan. Häll på grädden. Rör om.
  3. Låt såsen koka upp. Häll såsen över biffarna. Servera med ugnstekt klyftpotatis och tomatsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.