Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biff i panna

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Allt i ett - nästan - Servera biffen med en klick krossade tomater och en klick gräddfil på varje bit. Dekorera med kryddgrönt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färsen med salt, peppar, potatismjöl och mjölk. Bryn smöret i stekpanna och platta ut färsen med handen så den täcker hela pannan.
  2. Stek biffen cirka 4 minuter.
  3. Dela färsen i fyra delar, vänd den och stek 4 minuter på andra sidan.
  4. Häll på ½ dl krossade tomater, grädde och soja.
  5. Låt såsen koka ihop några minuter.
  6. Servera biffen med en klick krossade tomater och en klick gräddfil på varje bit. Potatis, ris couscous...Dekorera med kryddgrönt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.