Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biff med ansjovissmör och bönor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ansjovis- och kapriskryddat smör ger denna härliga biff en saltstänkt smakbrytning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka ansjovisen fint.
  2. Rör smöret fluffigt. Blanda i ansjovis, senap och kapris.
  3. Skölj bönorna i kallt vatten. Skär purjolök och tomater i bitar.
  4. Stek köttet 2–3 min på varje sida i smör i en stekpanna. Fräs bönor, purjolök och tomater hastigt i smör. Salta och peppra.
  5. Servera köttet med ansjovissmöret och bönsalladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.