Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biff med bambuskott

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Biff med bambuskott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla biffen fint, 5 mm tjocka strimlor, marinera i mrs cheng’s imperial soy minst 10 minuter.
  2. Skölj bambuskott och purjolöken i kallt vatten. Skär purjolöken i 1 cm breda bitar, låt bambuskotten rinna av. Hacka vitlöken.
  3. Hetta upp en wok/stekpanna tills det ryker, tillsätt 2 msk olja. Fräs vitlöken lite, tillsätt köttet under ständig omrörning och woka tills det ändrar färg ca 1 minut. Tag upp. Tillsätt ytterligare lite olja och fräs grönsakerna 1-2 minuter, häll tillbaka köttet och tillsätt hoi sin sauce.
  4. Servera genast till nykokt jasminris eller nudlar.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • michellebencic 31 mars 2011

    Lagade den här till pojkvännen när han var sugen, han älskar biff med bambu. SJUKT GOTT! Helt underbart recept!

  • bjuranna 10 oktober 2011

    Jättegott och enkelt att göra!

  • epi 18 januari 2012

    Mycket gott och blev en återkommande rätt hos oss

  • epi 18 januari 2012

    Mycket gott och blev en återkommande rätt hos oss

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.