Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biff med cashewnötter

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Jag bara älskar wokat!!!

Ingredienser

Instruktioner

Skär köttet i fina strimlor. Blanda kött, soya och salt. Låt köttet stå en stund. Skölj och skär salladslöken i 2,5 cm långa bitar. Krossa vitlöksklyftan. Hetta upp en wok eller stekpanna tills det ryker. Häll i hälften av oljan. Lägg i och bryn vitlöken lite. Tillsätt köttet under ständig omrörning. Fräs köttet tills det ändrar färg, 1-2 min, och tag upp det ur pannan. Hetta upp resten av oljan. Lägg i nötterna och salladslöken och fräs 1 min. Lägg i köttet och tillsätt woksauce och sesamolja. Rör om och smaka av. Servera med nykokt jasminris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • barbiegirl 30 december 2007

    Kittlar dödsskönt i kistan efter denna middag, garanterat!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.