Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biff med dragonsås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Ur tidningen "Laga lätt" 392 kcal/portion. Gör gärna dubbel sats av såsen jag tyckte det var snålt med sås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär potatisen i mindre bitar. Koka den mjuk i ca 10 minuter. Koka crème fraiche, chilisås, dragon, soja, senap, socker och en hel skalad vitlöksklyfta 5 minuter. Lyft ur vitlöksklyftan.
  2. Koka sugar snapsen i saltat vatten 3 minuter.
  3. Salta och peppra köttet. Stek det på hög värme 3 minuter per sida för mediumstekt kött. Skiva och servera köttet med sås, potatis och sugar snaps.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • andreasberg 5 april 2010

    Såsen var fruktansvärt god, många tummar upp :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.