Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mycket gott.

Ingredienser

Instruktioner

1. Börja med såsen. Skölj purjolöken och skala moroten. Skär i strimlor. Tillsätt grädden och osten och hetta upp under omrörning. Lägg i grönskerna och låt såsen koka ihop några minuter. 2. Bryn smöret i en stekpanna. Stek biffarna 2-4 minuter på varja sida. Krydda. Det går lika bra med ryggbiff eller entrecoté. Servera med den varma såsen, pasta och en fräsch grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Mammamu 9 maj 2009

    Den här rätten äter jag och min man VARJE bröllopsdag (hittills 11 st), men jag brukar servera hemmagjord klyftpotatis och ibland byta ut gorgonzolan mot grönpepparost.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.