Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biff med gratinerad potatis

(2 kommentarer)  
Biff med gratinerad potatis Biff med gratinerad potatis
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Gott till biffen med halverade gratinerade potatisar med soltorkade tomater, vitlök, basilika och riven ost. En mycket passande helgmiddag eller fredagsgott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tvätta potatisen. Dela och lägg med snittytan upp i ugnsform. Pensla på olja, salta och peppra. Tillaga i 225º ca 20 minuter.
  2. Finhacka tomaterna. Blanda med basilika, pressad vitlök, ströbröd och ost. Fördela på potatishalvorna och gratinera 10 minuter till.
  3. Stek köttet i smör, salta och peppra och servera med potatisen och kokta haricots verts.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • UllaC 16 maj 2010

    Nästa gång jag lagar denna rätten kommer jag att göra en sås till, antingen kall eller varm. Tror det är gott vilket sås.

  • UllaC 16 maj 2010

    Tror det är gott vilket som - skall det stå!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.