Varför inte laga "biff och bea" till fredagskvällen? Här är dock såsen lite enklare på créme fraiche istället för äggulor och smör.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 250 grader.
- Skölj potatisen noggrant men behåll skalen på. Skär i klyftor och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Skvätt över lite olja och salta. Ugnsstek potatisen i ca 30 minuter, tills den är mjuk och har fått fin färg.
- Skala schalottenlöken och finhacka den. Hacka dragonen. Rör ihop créme fraiche, dijonsenap, vinäger, lök och dragon och smaka av med salt och peppar. Låt stå i kylen fram till servering.
- Pensla biffarna med lite olivolja och stek i grillpanna, 3-5 minuter på var sida beroende på skivornas tjocklek och hur genomstekt du vill ha köttet. Salta och peppra.
- Servera köttet nystekt med klyftpotatis, bearnaisekräm och sallad.
Publicerat den
22 april 2014
Liknande recept
Skriv kommentar