Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biff med parmesan och vitlök

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Festlig och god lövbiff.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda parmesanosten med löksorterna, persilja, whisky och äggula. Salta och peppra köttet. Fördela parmesanröran och vik ihop köttet till börsar. Stek dem i smör. Ta upp köttet och häll böngroddarna i fettet efter köttet tillsammans med paprikan och persiljan. Salta, peppra och tillsätt konjaken. Hetta upp och servera tillsammans med köttet.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.