Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biff med pestopotatis

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Snabb mat med lyxig känsla.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa olivolja, riven parmesanost, pinjenötter, pepparrotsvisp, persilja och vitlök till en slät smet. Hetta upp en stekpanna och stek biffarna hastigt i smör, 4 minuter för medium.
  2. Halvera potatisarna och lägg upp dem på serveringsfat. Skär biffen i strimlor och lägg på. Skeda persiljepeston över potatisarna, salta och peppra och servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.