Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biff med quinoasallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smalt och gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka quinoa enligt förpackningens anvisningar. Blanda den kokta quinoan med 1 matsked Becel flytande och svartpeppar.
  2. Skölj spenaten. Blanda quinoa, melon, rödlök, avokado, tomater och spenat. Lägg upp på ett stort fat.
  3. Stek köttet i omgångar i 1 matsked Becel flytande i en het stekpanna. Låt inte köttet steka för länge så det blir torrt. Krydda med mango chutney, salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.