Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biff- och böngryta

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En god gryta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i 2 cm stora tärningar. Skiva löken och fräs den i en gryta. Bryn köttet i en stekpanna och lägg över efter hand i grytan. Skölj ur pannan med ca ½ dl hett vatten, sila skyn ner i grytan. Salta, krydda och tillsätt de pressade vitlöksklyftorna och tomatpurén. Häll på tomaterna med sitt spad. Koka sakta ca 45 minuter. Späd ev med buljong.
  2. Ansa och skär paprikan i bitar. Häll av spadet från bönorna. Blanda ner paprika och bönor i grytan. Fortsätt koka i ca 5 minuter. Servera med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.