Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biff och hasselbackspotatis

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

En jättegod helgmiddag - servera gärna med grön sparris som bilden visar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör samman ingredienserna till såsen. Koka upp och sjud såsen under vispning 2 minuter. Smaka av med salt och peppar.
  2. Skala och skåra potatisen nästan helt igenom. Pensla med smör, salta, peppra och strö över ströbröd. Stek i ugnen ca 35 minuter i 225 grader.
  3. Stek köttet i smör, tid beroende på om man vill ha det välstekt eller lite rött. Salta och peppra.
  4. Servera köttet med sås, potatis och sparris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.