Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biff och svampsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Härlig sommarmat!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 150°C.
  2. Salta och peppra köttet. Bryn i panna runt om. Stek vidare i ugn tills termometern visar 55-60°C.
  3. Ta ut och låt köttet svalna i folie.
  4. Vispa ihop vinäger, olja, lök, 2 krm salt och 2 krm peppar. Dela svampen i mindre bitar. Blanda med sparris och vinägrett. Vänd ner örterna.
  5. Lägg svampen på lite sallad och toppa med några skivor tunt skuret kött. Strö över fetaost och garnera med vinbär.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.