Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biff Provencale med tomater

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Intressant....

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250 grader Tvätta och skär potatisen i ca 1 cm tjocka skivor. Lägg dem på en plåt. Ringla över lite av oljan och krydda med salt och peppar. Sätt in potatisen mitt i ugnen ca 20 minuter. Blanda resten av oljan med skalad hackad vitlök. Skär tomaterna i halvor, lägg dem på plåten tillsammans med potatisen. Pensla potatisskivorna och tomaterna med vitlöksoljan. Sätt in i ugnen ytterligare ca 10 minuter eller tills allt fått fin färg. Blanda cream cheese med hackad timjan, rivet apelsinskal, salt och peppar efter smak. Stek köttet i en stekpanna med olja ca 2-3 minuter på varje sida eller tills innertemperaturen är 58 grader. Servera med potatis, tomater, haricots verts och cream cheese.
  2. Laktosfri: använd laktosfri cream cheese.
  3. Mjölkproteinfri: byt ut cream cheese mot sour supreme (innehåller soja)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.