Sätt ugnen på 250 grader
Tvätta och skär potatisen i ca 1 cm tjocka skivor.
Lägg dem på en plåt. Ringla över lite av oljan och krydda med salt och peppar.
Sätt in potatisen mitt i ugnen ca 20 minuter.
Blanda resten av oljan med skalad hackad vitlök.
Skär tomaterna i halvor, lägg dem på plåten tillsammans med potatisen. Pensla potatisskivorna och tomaterna med vitlöksoljan. Sätt in i ugnen ytterligare ca 10 minuter eller tills allt fått fin färg.
Blanda cream cheese med hackad timjan, rivet apelsinskal, salt och peppar efter smak.
Stek köttet i en stekpanna med olja ca 2-3 minuter på varje sida eller tills innertemperaturen är 58 grader.
Servera med potatis, tomater, haricots verts och cream cheese.
Laktosfri: använd laktosfri cream cheese.
Mjölkproteinfri: byt ut cream cheese mot sour supreme (innehåller soja)