Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biff Rendang

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 3 timmar
Skriv ut

En saftig och smakrik gryta med rötter i Malaysia.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salta och peppra köttet. Blanda ingefära, chili och salt. Rosta kokosflingorna i en stekpanna, ställ sedan åt sidan.
  2. Rengör pannan, värm den sedan och ha i kryddblandningen. Rör om i cirka 2-3 minuter. Tillsätt kokosmjölk och låt koka upp på svag värme, tillsätt köttet och koka i 10 minuter.
  3. Tillsätt limeskal, socker, citrongräs och peppar. Sänk värmen och låt småputtra i 1,5 timme, ha i kokosflingorna de sista 30 minuterna.
  4. Ta bort citrongrässtjälkarna och servera med Jasmineris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.