Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biff Royale

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Saftig rostbiff som har stekts på svag värme serveras här med smakrika tillbehör - det blir både en hälsosam och kunglig måltid.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda pressad vitlök, buljong, olja, vinäger, peppar och timjan till marinaden i en stor skål. Blanda noga. Ansa, skölj och skiva salladslöken. Putsa köttet. Lätt ner köttbiten och hälften av löken i marinaden, täck över med plastfolie och ställ in i kylen 30 minuter.
  2. Värm ugnen till 125 grader. Torka av köttet och lägg det i en liten ugnspanna. Stek i ugnen under ca 1 timma eller tills en köttermometer visar 65-70 grader. Pensla köttet med marinaden under stekningen.
  3. Fräs löken och champinjonerna i en stekpanna i 5-10 minuter. Låt köttet vila inlindat i folie i ca 15 minuter och skär sedan upp det i 8 skivor. Servera köttet tillsammans med tillbehören.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.