Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biff Rydberg med senapssås

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Toppengott...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa köttet, ta bort överflödigt fett och hinnor. Skala potatisen och löken. Skär köttet, potatisen och löken i jämnstora tärningar ca: 1x1 cm.
  2. Hetta upp lite smör i en stekpanna. Stek allting var för sig tills det har fått fin färg runt om, och krydda sedan med salt och peppar. Fördela köttet och potatisen i grupper på portionstallrikar efterhand.
  3. Rör samman alla ingredienserna till såsen. Servera den som tillbehör.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Gillsan 1 augusti 2008

    Håller med om att detta är gott

  • Monika46 6 oktober 2008

    Hej! Vad använder du för senap till såsen? Är det vanlig senap som man har till korv, eller? Tacksam för svar! Kramiz Monika

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.