Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biff stroganoff

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Denna biff stroganoff är bara så gooood!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn köttet på hög värme, köttet ska bara få färg och det ska gärna vara rött invändigt.. Lägg köttet åt sidan.
  2. Stek lök, champinjoner och tomatpure. Efter ca 5 minuter tillsätt resterande ingredienser, förutom senapen. När allt har kokat ihop tillsätt senapen och köttet. Rör ihop allt och låt koka upp, max 1 minut. Späd ev med lite vatten.
  3. Jättegott att servera till jasminris.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • evaldo 4 juli 2008

    Hej jag har lagat din Stroganoff i dag den var jättegod. Använde lite av de kryddor jag vann här på Matklubben. Har lagt in bild också. Mvh evaldo

  • mammis 9 april 2009

    mmmm jättegott

  • rambor 19 november 2009

    Tack för det goda receptet, lagar det lite nu och då.

  • henrik1961 10 januari 2010

    det blev jättegott. lade till lit morötter också och några klyftor vitlök samt lite örtkryddor. Men man får vara försiktig med senapen så att den inte tar över all smaken mvh henrik

  • christincarlsson 29 april 2011

    Super gott.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.