Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biff Stroganov till söndagsmiddag (Stroganoff)

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Ta dig litet tid och gör en omsorgsfull och god söndagsmiddag när regnet öser ner och du drar dig för att gå en promenad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa köttet och skär bort hinnor och ev.synligt fett Skär köttet i små bitar Bryn i upphettad stekpanna i het olivolja Tillsätt den skivade löken, som ej får bli brun Tillsätt den tärnade inlagda gurkan Tillsätt den tärnade inlagda rödbetan Tillsätt tomatpurén Tillsätt senapen Salt och vitpeppar Späd på med kokande vatten, där buljongtärningen lösts upp. Låt småkoka under lock, gärna i stekpannan, i 15-20 minuter (Tillsätt matlagningsgrädde på slutet innan serveringen om du gillar kraftigare mat.)
  2. Servera gärna med potatismos eller pressad potatis

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • kerstinlisbeth 10 november 2008

    Har kollat flera Stroganovrecept o där förekommer ingen rödbeta. Men det brukar jag ha i min Stroganov, så den kan väljas bort

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.