- Serverar: 4-5 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
Ta dig litet tid och gör en omsorgsfull och god söndagsmiddag när regnet öser ner och du drar dig för att gå en promenad.
Instruktioner
- Ansa köttet och skär bort hinnor och ev.synligt fett
Skär köttet i små bitar
Bryn i upphettad stekpanna i het olivolja
Tillsätt den skivade löken, som ej får bli brun
Tillsätt den tärnade inlagda gurkan
Tillsätt den tärnade inlagda rödbetan
Tillsätt tomatpurén
Tillsätt senapen
Salt och vitpeppar
Späd på med kokande vatten, där buljongtärningen lösts upp.
Låt småkoka under lock, gärna i stekpannan, i 15-20 minuter
(Tillsätt matlagningsgrädde på slutet innan serveringen om du gillar kraftigare mat.)
- Servera gärna med potatismos eller pressad potatis
Publicerat den
2 mars 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Har kollat flera Stroganovrecept o där förekommer ingen rödbeta. Men det brukar jag ha i min Stroganov, så den kan väljas bort