Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biff sukiyaki

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Stekt isbergssallad är lite oväntat men riktigt gott. Skär isbergssalladen i stora klyftor så blir det lättare att steka den.

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Koka riset enligt förpackningen. Strimla köttet tunt. Dela kärna ur och skär paprikorna i strimlor.
  2. 2. Stek köttet i omgångar i olja i en stekpanna. Fräs därefter paprikan. Blanda kött och paprikan och häll på sukiyakisåsen. Ställ åt sidan.
  3. 3. Dela och klyfta isbergssalladen. Stek klyftorna på båda sidor i olja. Salta.
  4. 4. Hetta upp köttet och servera med isbergssallad och ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.