Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Det här är en snabb vardagsvariant av en klassisk japansk rätt. Kryddorna är som ett potpurri som ger härlig doft och smak. Salta inte köttet, såsen har ordentlig sälta i sig själv.

Ingredienser

Instruktioner

Stek kött och purjolök några minuter i olja. Häll över sukiyakisåsen och blanda ner kryddorna. Blanda och koka upp. Woka grönsakerna och servera dem separat till grytan eller blanda dem med köttet. Servera med kokt ris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • zzaibot2011 20 juni 2011

    Om man skall gra en riktig sukiyaki så ska det inte vara något sådant trams med råvaror jag har inte provat laga det men jag ser redan massor av brister i sukiyakin ( FAKE )

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.