Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biffar på viltfärs

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Enkel fest rätt.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda köttfärsen med crème fraiche, senap, salt och peppar till en jämn smet och rör i ägget. Forma till biffar (inte så tjocka) och stek i panna på medelvärme, 3–5 minuter, tills biffarna är genomstekta. Ta biffarn ur pannan. Smält 3 msk smör i en kastrull och fräs den hackade svampen. Strö över mjölet och späd med grädden. Låt koka på svag värme under omrörning i 10 minuter. Lägg tillbak biffarna så att dom blir varma Smaka av med soja, salt och peppar. Servera med kokt potatis och gelé.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.