Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biffgratäng med svartpepparost

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 15 minuter
Skriv ut

Lättlagat, dock lite tidskrävande. Perfect att bjuda på.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva champinjonerna och strimla löken. Fräs dessa i smör med salt och vitpeppar. När det nästan är klart tillsätt den hackade vitlöken.
  2. Lägg hälften av den strimlade biffen i botten på en ugnssäker form och bred sedan ut champinjonen och löken ovan på.
  3. Skiva tomaterna och breda ut ovan på tillsammans med fetaosten.
  4. Koka sedan grädden och mjölken tillsammans med buljongtärningen och Musta-Pekkaosten. Häll sedan såsen över alltihopa och bred ut den rivna osten ovan på.
  5. Ställ lite under mitten på ugnen i 200 grader i ca 30 minuter.
  6. Serveras gärna med pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.