Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biffgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Servera med ris.

Ingredienser

Instruktioner

Skär köttet i mindre bitar, ca 2-3 cm kuber, om du använder nötstek. Koka upp vatten och buljongtärning i en gryta. Rör i soja och peppar. Skala lökarna och skär i ringar. Lägg löken och köttet i buljongen. Låt koka på medelstark värme i 35-40 minuter så att köttet blir mört. Rör om någon gång då och då. Rör i grädden och rör ner idealmjöl till önskad tjocklek på såsen och låt koka ett par minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.