Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biffgryta på älgkött

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Denna gryta går även bra att göra på nötkött

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn biffarna och lägg över dem i en gryta. Krydda rikligt med salt och svartpeppar. Häll vatten samt en buljongtärning i stekjärnet och vispa ur pannan. salta och peppra. Häll skyn över biffarna och låt koka på svag värme ½ timme. Skiva under tiden löken och bryn i stekpanna. Strimla pujolök, morötter och selleri och bryn lätt ihop med löken. Häll över det i grytan. Tillsätt tomatpurén. Späd ev med mer vatten om det behövs.
  2. Serveras med kokt potatis eller ris och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.