Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biffpaj med kantarell och spenat

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 10 minuter
Skriv ut

Låter intressant

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Hacka ihop pajdegen och tryck ut den i en form ca 25 cm i diameter. Nagga botten. Håll kanten på plats med en smal remsa av aluminiumfolie. Kyl gärna formen i 15 minuter. Förgrädda 9 -10 minuter.
  2. Hetta upp smöret i en stor panna. Strimla biff och lök och bryn lätt. Tärna, blanda i och bryn svampen och paprikan. Krama ur och grovkhacka spenaten. Rör ner den i pannan. Smaka av med kryddor. Rör i creme fraiche och riven ost och låt småkoka ett par minuter under försiktig omrörning.
  3. Fyll pajformen med biffröran.Gratinera i ugnen på 200 grader i 20-25 minuter

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.