Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biffpanna

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Färgglad, enkel och god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken. Skala och hacka morot i tunna skivor. Strimla vitkålen, enklast med osthyvel. Bryn smöret i gjutjärnspanna/-gryta. Lägg i köttet tills det fått fin stekyta. Salta och peppra. Lägg undan köttet och fräs löken, morötterna och vitkålen något.
  2. Lägg tillbaka köttet i pannan, häll på vatten, buljongtärning och tomatpuré. Låt puttra tills buljongtärningen lösts upp. Red med idealmjöl till önskad konsistens.
  3. Häll på grädde och soja, låt puttra i 20 min. Tillsätt ärtorna efter halva tiden. Smaka av med salt och peppar. Servera med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.