Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biffpasta med portabello i krämig sås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mumsig rätt

Ingredienser

Instruktioner

Skala och finhacka vitlöken, strimla lövbiffen och svampen. Fräs allt i olivolja och smör. Krydda med salt och peppar. Tillsätt buljongen, grädden, sojan och senapen. Låt allt småkoka i ca 5-10 minuter. Red av med lite maizena. Smaka av om det behövs mer salt och peppar. Koka valfri pasta under tiden. Lägg upp pastan med lövbiffen i såsen. Riv över parmesanosten och strö över lite färsk dragon. Färdigt att servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.