Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biffpasta Paula

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Festlig pastarätt. Jag brukar bara ta en halv buljongtärning, samt byta ut vattnet mot crème fraiche. Tycker att det blir lite för salt och rinnigt annars.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan.
  2. Strimla köttet.
  3. Skala och skiva löken.
  4. Vispa ihop grädde, crème fraiche, senap, soja, buljongtärning och vatten i en gryta.
  5. Stek köttet och löken i stekpanna. Smaka av med salt och peppar och lägg över det i såsen. Låt koka ihop 6-7 minuter.
  6. Blanda pastan med såsen och rör ned syltlöken. Servera med vitlöksbröd.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • majamia 23 februari 2009

    Jättegott! Gjorde som du bytte ut vattnet mot creme fraish och tillsatte broccoli och koloritsoja. :-)

  • Lottisen53 27 mars 2009

    Tänker testa detta. Ska göra som du men lägga till färska champinjoner.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.