Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biffsallad med melon och fetaost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Sommarmat

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda olja och vinäger i en skål. Salta och peppra. Bryt fetaosten i bitar. Lägg ner fetaosten och salladslöken i vinägretten och låt marinera i ca 5 min. Blanda tomater, melon och gurka dem med fetaosten och salladslöken.
  2. Stek lövbiffarna hastigt i smör i en het stekpanna. Pensla dem med barbecuesås och strö över mynta.
  3. Skär köttet i mindre bitar. Fördela grönsalladen på tallrikar. Lägg på lövbiffen och strö över melon- och fetaostsalladen. Garnera med oliverna. Servera med grovt bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.