Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biffspett i baguette

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Att lägga biffspett och grönsaker i ett bröd är matigt och gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i tunna skivor och trä upp dem på spett.
  2. Rör ihop ketjap manis och sambal oelek. Pensla spetten med blandningen.
  3. Skiva tomaterna. Skala, kärna ur och skiva avokadorna. Skala och skär rödlöken i tunna skivor. Plocka bladen från endiven.
  4. Skåra baguetterna, vik upp dem och fyll med grönsakerna.
  5. Grilla spetten runt om i 6-7 minuter. Krydda med salt och peppar. Dra av spetten i baguetterna. Ät genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.