Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biffstek Wasahof

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En klassiker som funnits på matsedeln på Wasahof i Stockholm i många år. En god och lättlagad rätt. Vispa ur pannan med lite smör och en skvätt rödvin och häll över köttet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör samman alla ingredienser till fyllningen i en skål.
  2. Lägg biffarna i plastpåse eller mellan plastfolie och banka ut dem till ca 2-3 mm tjocklek med en kastrull. Fördela fyllningen jämnt på biffarna och vik ihop dem på mitten.
  3. Bryn smöret i en stekpanna och stek biffarna på hög värme någon minut på varje sida.
  4. Servera med rödvinssky, kokta grönsaker och gärna en potatisgratäng.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.