Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Perfekt till picknick eller snabblagad fredagsmiddag !

Ingredienser

Instruktioner

Stek biffen gyllenbrun i smör ca 2 min på vardera sida. Salta och peppra. Låt vila 5 min och skär sedan i tjocka strimlor. Värm under tiden tortillasbröden på båda sidorna i en stekpanna, strö på osten och låt den smälta. Blanda sallad, lök och paprika . Salta och peppra. Fylll bröden med kött och sallad och rulla ihop. Linda in rullarna i smörpapper och dela dem på mitten med vass kniv.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.