Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biffwok med ananas

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Wok med exotiska inslag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset.
  2. Skär köttet i tunna strimlor. Blanda med soja, vinäger, farinsocker och peppar. Marinera ca 15 minuter.
  3. Rosta sesamfröna i en torr het stekpanna tills de fått fin färg.
  4. Stek köttet i oljan på hög värme till det fått fin färg. Salta & peppra.
  5. Tillsätt grönsakerna, låt fräsa med.
  6. Tillsätt buljong, blanda i ananasbitar. Låt puttra ytterligare några minuter.
  7. Blanda ner ruccola och strö över sesamfröna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.