Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biffwok med kryddig keso

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Den här rätten passar bra tillsammans med ris.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla lövbiffen. Ansa och strimla purjolöken. Kärna ur och strimla paprika. Ansa och skiva svampen.
  2. Hetta upp en teflonpanna och tillsätt ytterst lite matfett. Fräs kött och grönsaker under omrörning.
  3. Tillsätt buljong och soja. Låt det bara koka upp. Smaka av med salt och peppar.
  4. Rör ut keson med chilisås och smaka av med ingefära, salt och peppar. Servera kryddkeson till biffwoken. Koka ½ dl ris och servera till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.