Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biffwok med svart bönsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

446 kalorier per portion Vardagsmaten behöver inte vara besvärlig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Strimla köttet och fräs det i 1 msk olja, ta upp det ur pannan.
  2. Woka grönsakerna i 1 msk olja i het stekpanna. Skala och finhacka ingefäran och vitlöken. Tillsätt dem till grönsakerna.
  3. Blanda ner köttet och nudlarna, rör ner bönsåsen och hetta upp.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.